Voetbalvereniging Hardegarijp

De Voetbalvereniging Hardegarijp werd opgericht op 16 oktober 1962 en maakt sinds haar oprichting een wezenlijk (sociaal) onderdeel uit van het dorp.

De vereniging heeft ruim 300 leden en speelt haar wedstrijden op de zaterdag.

Er komen momenteel vijf seniorenteams en een damesteam uit in competitieverband, waarvan het 1e elftal afwisselend speelt in de 1e of 2e klasse KNVB. Ook de overige seniorenteams spelen op een vrij hoog niveau. De jeugdafdeling bestaat thans uit zes juniorenteams, een meisjes juniorenteam en 10 pupillenteams, waarvan de A- junioren afwisselend spelen op het niveau hoofdklasse of 1e klasse KNVB.

De jeugdopleiding heeft binnen onze vereniging bijzondere aandacht. Aangezien onze vereniging geen spelers haalt en/of betaalt moeten wij onze spelers zelf opleiden en klaarstomen voor het grotere werk.

Ook bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de zogenaamde "voetbaltrim" tegen een gereduceerd tarief.
Onze accommodatie is gelegen aan de Jintewarren (sportcomplex "De Warren") en is zonder overdrijving hoofdklasse-waardig. Wij hebben de beschikking over 3 speelvelden, 2 trainingsvelden, 8 kleedboxen, scheidsrechterboxen, een ruime bestuurskamer, commissiekamer, ruimten voor verzorging, het wassen van de tenue’s en voor het bergen van materialen en kleding.

Verder is het hoofdveld voorzien van een moderne profesionele lichtinstallatie en zijn de oefenvelden eveneens voorzien van een lichtinstallatie.

De tenue’s van alle teams worden door onze vereniging aangeschaft (speciale kledinglijn) en gewassen, hetgeen betekent dat er, wanneer men lid wordt van onze vereniging, geen wedstrijdtenue hoeft te worden aangeschaft. Dit tegen een alleszins redelijke maandelijks te betalen vergoeding.

Voor de standaardteams en het 2e elftal wordt gezorgd voor gediplomeerde trainers en tevens is er een verzorger/verzorgster voor alle leden beschikbaar. Verder zijn er zo’n 75 vrijwilligers die het mogelijk maken, dat de leden op de zaterdag hun favoriete sport kunnen beoefenen en daarna nog gezellig een hapje en/of een drankje kunnen nuttigen in onze sfeervolle kantine.

Onze vereniging wordt thans financieel gesteund door 20 zogenaamde deelsponsors en 60 reclamebordsponsors. Tevens is er een zeer actieve Club 100 VVH met thans 200 leden.

Kortom, als u met plezier wilt voetballen, een team wilt trainen, coachen of begeleiden, dan bent u bij onze vereniging aan het juiste adres. Ook wanneer u zich niet op actieve wijze met de voetbalsport wenst bezig te houden dan is er voor u uiteraard de mogelijkheid om op een andere wijze onze vereniging te ondersteunen bijv. als supporter, ondersteunend lid, deelsponsor of lid van de Club 100 VVH.

Wij nodigen u uit om een keer een kijkje te komen nemen op ons sportcomplex.

U kunt zich als lid, donateur, sponsor of lid van de Club 100 VVH aanmelden bij één van de volgende personen Voorzitter: Andre Gramsma

Voorzitter  Wijnand Kelders         Algemene zaken
Secretaris           Anton Postema          Secretariaat 
Penningmeester   Jasper Regtien          Financiën    

Het bestuur van de Voetbalvereniging Hardegarijp wenst u en de uwen in ieder geval veel woongenot toe in ons fraai dorp.

Website: www.vvhardegarijp.nl

 

                                             

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes