Volleybalclub Hardegarijp

Volleybal club hardegarijp

De vereniging bestaat op dit moment uit 2 herenteams en 1 damesteam, welke uitkomen in de OVK-competitie. Daarnaast is er ook een groep recreanten actief. Verder zijn er ook diverse jeugd en CMV-teams actief binnen onze vereniging. De jeugd speelt hun wedstrijden in diverse NeVoBo-competities. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in Sporthal De Hege Fiif te Hardegarijp.

De vereniging voert een actief beleid om het de leden naar de zin te maken: aan het eind van het seizoen (juni) wordt een tweetal instuifavonden gehouden voor leden en niet-leden. In december wordt er een mixtoernooi georganiseerd voor de leden. Er is een activiteitencommissie die verdere activiteiten voor leden organiseert, zoals bijvoorbeeld een slotfeest met bbq.

Natuurlijk zijn nieuwe leden altijd gewenst. De eerste vier trainingen kunt u gratis meedoen; daarna kunt u beslissen of u lid wilt worden.

Aanmelding kan plaatsvinden bij:
Ledenadministratie: Geertruida Postma, Reidhin 4, tel. 475301

Secretariaat: Gean Linthof-Melenberg Reidklyster 23, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de website vindt u informatie over de vereniging. Ook de trainingstijden, het actuele wedstrijdschema, uitslagen en diverse wedstrijdverslagen van alle teams kunt u hier vinden. Website: http://www.volleybalclubhardegarijp.nl

 

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes