tennisvereniging

 

TENNISVERENIGING GALEFJILD

Een sport voor jong en oud

Tennis is bij uitstek een sport voor iedereen. Er zijn in Nederland ruim een miljoen
tennissers actief van jong tot oud, van recreant tot wedstrijdtennisser. En die zijn allemaal een keer begonnen. 
Niet alleen op jonge leeftijd, maar ook op latere leeftijd. Dus of je nu zes of zestig bent, dat maakt voor je eerste stap op de tennisbaan niets uit.

T.V. Galefjild is een actieve vereniging. De vereniging beschikt over zeven gravelbanen,
waarvan vier met verlichting en 2 minbanen voor de jeugd. Verder beschikt de vereniging over een mooi clubhuis, met uitzicht over alle banen, kleedruimtes en oefenkooien.

T.V. Galefjild organiseert voor zowel de jeugdleden als de seniorleden verschillende activiteiten. Enkele van de activiteiten zijn lessen voor jong en oud, deelname aan competitie, opening en slottoernooi, laddercompetitie, competitie- en slotfeest.

Leden van de vereniging hebben de gehele dag en alle dagen van de week de mogelijkheid om te spelen. Tennislessen starten in april. De groepsgrootte bij de lessen is maximaal acht personen op twee banen. Als beginner, zowel jeugd als senior, kun je ”maak kennis met
tennis”-lessen volgen voor € 25,-- . Je volgt vijf lessen om te kijken en te ervaren of tennis iets voor jou is. Na deze vijf lessen kun je dan beslissen of je doorgaat en lid wordt. Deze lessen voor de jeugd zijn op woensdagmiddag en voor de senioren in de avonduren. Tijdens deze lessen worden rackets beschikbaar gesteld. 

Hebt u/heb je belangstelling of vragen neem een kijkje op onze website www.galefjild.nl Hier vind je alle belangrijke informatie, namen en telefoonnrs. 

Neem een kijkje op onze website www.galefjild.nl
By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes