Biljartclub Hardegarijp

 

 

 

Biljartclub Hardegarijp is in 1984 opgericht door een aantal enthousiaste biljarters waarvan enkele nu nog steeds lid zijn. Vanaf de oprichting tot 2013 was onze locatie de biljartzaal (met 2 biljarts) in het dorpshuis "De Schalmei". In september 2013 zijn we verhuisd naar het nieuwe Multi Functioneel Centrum (MFC) "It Maskelyn". In een prachtige biljartzaal maken we gebruik van 3 biljarts.

We zijn een club met 20 leden en spelen een onderlinge libre-competitie. Onze clubavonden zijn op maandag- en donderdagavond; het seizoen "loopt" van september t/m april.

Het seizoen begint in september steeds met de zgn.  "Auke Buma" maatspartij.

De libre-competitie wordt onderbroken door een serie bandstoten.

Onze competitieavond is op maandag; de donderdagavond is beschikbaar voor eventuele inhaal-wedstrijden voor de competitie, maar ook voor de dorpencompetitie, kampioenschappen en toernooien.

Het open biljartkampioenschap LIBRE en DRIEBANDEN van Hurdegaryp wordt door BCH georganiseerd. Bovendien organiseren wij een gezellige maatspartij voor BCH 60+, damesbiljartclub "De Schalmeiden" en BCH.

In "De Schalmei" hadden we een ledenstop, maar nu we in "It Maskelyn" gebruik kunnen maken van 3 biljarts is het mogelijk om het ledental iets te verhogen. Wanneer u belangstelling hebt, nodigen we u graag uit om eens een kijkje te komen nemen op de maandagavond.

Ons bestuur wordt gevormd door drie personen: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Daarnaast hebben we een competitieleider met ass. competitieleider en een materiaalman, tevens contactpersoon met bestuur "It Maskelyn".

Het seizoen wordt afgesloten met de finalepartij voor de libre-competitie en aansluitend de jaarvergadering.

Voorzitter           Gerard Rinsma  telefoon 0511-472695

Penningmeester  Auke Ytsma      telefoon 0511-474953

Secretaris           Herman Jager   telefoon 0511-474786 

                         e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      
        
     

 

 

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes