Hurdegaryp oud papier

 

Hurdegaryp oud papier

Aan de (nieuwe) bewoners van Hurdegaryp.

Sinds jaren wordt er in Hurdegaryp oud papier opgehaald. Dit wordt georganiseerd door een coördinatorengroep van acht personen, daarnaast zijn er ongeveer 200 vrijwilligers actief, zij helpen eens per jaar mee met het ophalen van oud papier.

Het oud papier wordt iedere tweede zaterdag van elke maand opgehaald, 's morgens tussen 9.00 uur en 11.30 uur.

Zie voor de data ook Tusken Wald en Wetter en de Afvalkalender van de gemeente Tytsjerksteradiel.

De opbrengst komt ten goede aan verschillende verenigingen, scholen, instellingen e.d. van ons dorp, zodat iedere inwoner van Hurdegaryp op één of andere manier kan meeprofiteren van deze actie.

Andere voordelen van onze wijze van oud papier ophalen: minder papier bij het huisvuil, daardoor lagere gemeentelijke heffingen milieuvriendelijk door hergebruik van oud papier

De coördinatoren van de Oud Papier Actie kunnen gelukkig putten uit een grote lijst met vrijwilligers. Toch verdwijnen er zo nu en dan mensen van de lijst (oorzaken: verhuizing, medische redenen, leeftijd).

Indien u als nieuwe inwoner van Hurdegaryp interesse heeft om ons te komen helpen dan kunt u zich bij de hieronder vermelde contactpersoon aanmelden.

Sape de Haan
Burgemeester Drijberweg 8
Telefoon: 0511 – 473984, mobiel 06-41573432
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy: ook voor OPA is de privacy van de vrijwilligers een groot goed; van de vrijwilligers hebben wij de volgende gegevens in een bestand opgeslagen: naam, adres, telefoonnummer; wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om, deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

De coördinatoren van de Oud Papier Actie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes