Straatvereniging Reidfoarn

 

Programma Straatvereniging Reidfoarn 2014.

Zaterdag 27 April        Koningsdag

We brengen de vlaggetjes weer rond, en maken van de straat weer een mooi versierde straat.

Zaterdag 10 Mei          Vaarexcursie

We maken deze middag van 14.00 t/m 16.00 voor jong en oud een vaarexcursie in het schitterende natuur gebied de Alde Feanen bij Earnewoud, onder leiding van een deskundige natuurgids van het Fryske Gea. We gaan aan boord van de 'de Blaustirns', de boot vaart op zonne-energie. Bezoekers kunnen hierdoor in alle rust en zonder uitlaatgassen genieten van het prachtige gebied.

Zaterdag 28 juni  Fietstocht + picknick + demonstratie modelzweefvliegtuig.

Een mooie route van circa 10 kilometer door het prachtige Bûtenfjield. Onderweg hebben we een picknick en vliegdemonstratie door buurman Alex Hoekstra.

Zaterdag 6 September     Buurt brunch

Ondertussen wel bekend we gaan  weer gewoon in de straat eten. Voor jong en oud worden er lekkere zelfgemaakte brunch gerechten geserveerd. Met aansluitend spelletjes voor de kinderen.

10 t/m 14 September         Dorpsfeest

We gaan de straat weer feestelijk aankleden met vlaggetjes en de wel bekende straat versiering. Ook gaan we weer deelnemen aan de sportieve activiteiten van het dorpsfeest.

Zaterdag 8 November       Bowling

Voor de volwassenen en de kinderen is er aan het eind van de middag bowlen in Leeuwarden, datum is onder voorbehoud van beschikbaarheid van de banen.

Zaterdag 31 December       Borrel

Rond de jaarwisseling is er weer de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar een goed nieuw jaar te wensen.

 

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes