Previous Next

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Dokkum - De Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) heeft een speciale vlag op de markt gebracht om alle harde werkers uit cruciale beroepsgroepen in Nederland een hart onder de riem te steken.

In zeer korte tijd zijn er al duizenden vlaggen verkocht, resulterend in een gift van € 25.000 aan het Rode Kruis. Op een virtuele én veilige manier is de cheque uitgereikt aan het goede doel.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

WoonFriesland focust zich tegenwoordig op betaalbare kwaliteitsverbeteringen en verduurzaming van een fors aantal van haar bestaande woningen. De 18 nieuwe woningen in Hurdegaryp maken deel uit van een groter project van de bouw van zo'n 100 nul-op-de-meter woningen in Friesland.

Hurdegaryp

Er zijn in Hurdegaryp veel instellingen en verenigingen die zich op de een of andere manier inzetten om het wonen in Hurdegaryp aantrekkelijk te maken. U kunt hierbij denken aan de sportverenigingen, de oud-papier-inzamelcommissie, de speel-o-theek, het dorpshuis "it Maskelyn", enz. Tot de verenigingen die zich in willen zetten voor het dorp, behoort ook de Vereniging voor Dorpsbelangen. Al meer dan 100 jaar heeft de Vereniging maar één doelstelling, namelijk het bevorderen van de leefbaarheid in Hurdegaryp.

©2021 hurdegaryp.nl